Termeni și condiții

TERMENI SI CONDITII

Asociatia Liga Elevilor Meseriasi - inregistrata in conformitate cu legea romana, cu sediul in Buzau, str Hangarului, nr 8, cod unic de inmatriculare 41390199
Definiții

SITE - Domeniul lem.ro si subdomeniile acestuia.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea
  unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre LEM prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al LEM utilizatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de activitatile LEM
 • date referitoare la LEM, sau alte date privilegiate ale acesteia.
  UTILIZATOR – orice persoana care viziteaza site-ul LEM.ro sau subdomeniile acestuia.
  COMUNICARI COMERCIALE - orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la activitati similare sau complementare cu cele pe care le-ati vizualizat, informatii cu privire la, precum si alte comunicari cum ar fi cercetari de piata si/sau sondaje de opinie.
  DATE CU CARACTER PERSONAL - orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”) astfel cum sunt definite de Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE
  (Regulamentul general privind protecţia datelor)
  OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL – inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
 1. General
  1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai
   Siteului/Continutului/Serviciului de catre Utilizator in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre LEM si acesta. Te rugam sa parcurgi cu atentie acest document pentru a preintampina eventuale consecinte nedorite/ neplacute, ce pot fi apreciate de catre Utilizator ca avand un impact negativ asupra datelor sale si/sau informatiilor furnizate asociatiei LEM.
  2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea
   Continutului, implica acceptarea Utilizatorului la prezentele termeni si conditii; Utilizatorul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul notificarii acestuia in scris de catre LEM.
  3. Prin folosirea Siteului/Continutului/, Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse
   Siteului, Continutului sau oricarui tert cu care LEM are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
 2. Continut
  1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, este proprietatea exclusiva a LEM, acesteia fiindu-I rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
  2. Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de LEM, includerea oricarui continut in afara site-ului LEM, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al LEM asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al LEM.
  3. Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau noncomerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului
   document.
  4. In cazul in care LEM confera Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea LEM pentru respectivul Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
  5. Niciun continut, cu excepția prezenților termeni și condiții, transmis catre Utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea LEM si/sau al angajatului sau colaboratorului LEM care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
  6. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
 3. Contact pentru Utilizatori
  1. LEM publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de
   catre Utilizator.
  2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul declara si accepta sa fie contactat prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice, de catre Asociatia LEM (fara insa a exista o obligatie din partea companiei in acest sens) intelegand ca prin completarea informatiilor cu privire la datele sale de contact, precum nume, prenume, adresa de e-mail, nr. de telefon etc. aceste date urmeaza a fi prelucrate si evidentiate in baza de date in scopul imbunatatirii relatiilor, respectiv in scopul bunei desfasurari a activitatii asociatiei. Pentru detalii si informatii suplimentare legate de prelucrarea si administrarea datelor tale cu caracter personal te rugam sa vizualizezi si documentul denumit Politica de confidentialitate.
  3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea LEM de a contacta Utilizatorul.
  4. Utilizatorului declara expres ca datele de contact furnizate ii apartin (adresa de email, numar de telefon, adresa de livrare) si ca vor putea fi folosite de catre LEM in comunicarile sale cu Utilizatorul în scopurile permise.
 4. Frauda
  1. LEM nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (email/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
  2. Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale personale.
  3. LEM declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele LEM.
  4. Utilizatorul va informa LEM asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
  5. LEM nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de email.
  6. Comunicarile realizate de catre LEM prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
  7. Urmatoarele scopuri vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul LEM. LEM isi rezerva dreptul de a sesiza autoritățile competente impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
   • de a accesa datele de orice tip ale altui Utilizator prin folosirea unui cont sau prin orice alta
    metoda.
   • de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin
    orice modalitate de catre LEM catre Utilizator
   • de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.
   • de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre LEM catre Utilizator atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.
 5. Limitare de răspundere
  1. LEM nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Utilizator care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita Termenilor si Conditiilor.
  2. In cazul in care un Utilizator considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre LEM violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii LEM, conform detaliilor de contact la adresa ligalevilormeseriasi@gmail.com astfel incat LEM sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
  3. LEM nu ii confera Utilizatorului dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al LEM.
  4. LEM nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
  5. LEM este exonerata de orice răspundere in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al LEM, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Utilizatorului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
  6. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre Utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

LEM are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar Utilizatorii au obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesați site-ul.