Cursuri de comunicare în 13 licee

Plecând de la nevoia simțită de noi, membrii ligii, de a urma cursuri de educație non-formală, am vrut să le oferim și colegilor noștri șansa de a-și dezvolta o serie de noi abilități.

Astfel, am întrebat elevii din 13 licee din județ ce training și-ar dori: de comunicare sau leadership. Peste 500 de colegi au completat chestionarele făcute de noi, iar vocea lor a fost unanimă: și-au dorit să devină comunicatori mai buni.

Am căutat traineri care să ne poată ajuta cu susținerea lor, am pregătit materiale de promovare, le-am distribuit în licee, iar în martie și aprilie 2019, peste 300 de elevi au participat la aceste cursuri. Elevii au învățat secretele unei comunicări de succes, cum pot transmite mesaje într-o manieră clară și eficientă, cu impact pentru public. Au înțeles cum pot aplica aceste tehnici atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Ne-au mărturisit la final că au aflat multe lucruri noi și utile, iar asta ne-a convins să repetăm în viitor experiența și cu alte alte teme.