“You have the voice”, prima activitate în online marca Liga Elevilor Meseriași

Seria de întâlniri cu elevii din liceele tehnologice și profesionale din județul Buzău, „You have the voice”, continuă în online, cu trei webinarii care vor avea loc pe 16, 23, respectiv 30 mai. În cadrul acestora, invităm colegii din nouă licee tehnologice să dezbată împreună cu noi situația sistemului de învățământ profesional și tehnic, să identifice problemele pe care aceștia le resimt în sistem, dar și să împărtășească idei care ar putea ajuta în soluționarea lor. Elevii se pot înscrie completând acest formular, urmând să fie anunțați pe 16 dacă au fost selectați pentru întâlnire. La fiecare webinar pot participa 20 de elevi.


Programul întâlnirilor online este acesta:

16 mai – Webinar cu elevii Liceului Tehnologic „Dimitrie Filipescu”, Liceului Tehnologic „Grigore C. Moisil” și ai Liceul Agricol „Dr. C. Angelescu”

23 mai – Webinar cu elevii Liceului Agricol Smeeni, Liceului Tehnologic „I.A. Rădulescu” Pogoanele și ai Colegiului Tehnic Buzău

30 mai - Webinar cu elevii Liceului Tehnologic Economic „Elina Matei Basarab” Râmnicu Sărat, ai Liceului Tehnologic „Henri Coandă” Buzău și ai Liceului Tehnologic Rușețu

„You have the voice” este un proiect demarat în luna martie de membrii asociației Liga Elevilor Meseriași, care include o serie de întâlniri cu elevii liceelor tehnologice și profesionale din județul Buzău. Scopul acestora este de discuta despre problemele principale pe care le resimt elevii cu privire la formarea lor profesională și de a identifica soluții pentru combaterea acestora. Prima sesiune planificată a avut loc la sediul asociației și s-a bucurat de un real succes. Elevii de la Liceul Tehnologic „Meserii și Servicii” și Colegiul Economic Buzău au împărtășit o serie de idei valoroase, au oferit feedback pozitiv și au plecat mai informați, motivați și încărcați cu energie, dornici de a se implica în viitoare inițiative ale ligii.